Zonnepanelen Drunen

Zonnepanelen kopen in Drunen?

Overweegt u tot het aanschaffen van zonnepanelen Drunen? Maar u weet niet of dat wel op uw dak kan? Dan bent u bij Solartec bv precies aan het goede adres. Solartec bv kan u in uw situatie adviseren in het maken van de juiste keuze voor een installatie. Elke huis heeft zijn unieke locatie. En dient dan ook zo bekeken te worden. Het dak waarop de panelen worden gemonteerd of de positie van het dak ten opzichte van de zon. Maar ook eventuele schaduw door bomen of naastliggende gebouwen. Kortom, de installatie dient op maat gemaakt te worden naar uw specifieke situatie.

Graag komen wij bij u langs om uw situatie op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Met deze gegevens maken wij dan een offerte op maat voor u. In sommige gevallen zal de oplossing met behulp van een schaduwsimulatie tot stand komen. Het gaat er ons om dat we voor u de meest optimale installatie weten samen te stellen.

Zonnepanelen in Drunen wekken elke dag energie op. Ook als de zon niet schijnt, dan nog wekken de zonnepanelen bij u in Drunen energie op. Na een investering in zonnepanelen kunt u nog jaren zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte stroom en lagere energierekening. Afhankelijk van de gekozen oplossing behoort een terugverdientijd van 5 jaar tot de mogelijkheden.

Indien u niet zeker bent of dat het zin heeft om bij u zonnepanelen te laten installeren, neem dan gerust contact met ons op, dan maakt één van onze adviseurs een afspraak met u voor een bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

BTW-teruggave

Wist u al dat u de BTW over de gehele installatie bij de overheid kunt terug vragen? Daarmee wordt uw investering in zonnepanelen nog eerder terugverdiend. Het rendement op uw investering in zonnepanelen in Drunen kan daardoor oplopen tot wel 15%. En dat in tegenstelling tot de rente op en lopende rekening van ca. 1%!

Saldering

Als uw zonnepanelen in Drunen meer stroom opleveren dan dat u direct verbruikt, zal uw zonnestroominstallatie het overschot aan opgewekte stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet. En dit tegen dezelfde prijs als dat u ervoor betaald! Dit noemen we salderen. Wettelijk is deze vergoeding bepaald tot een saldering van 5.000 kWh per jaar. U kunt het zelfs zo regelen dat u tegen het hoge tarief teruglevert en tegen het lage tarief opneemt (avond en weekeind)