Zonnepanelen in Oosterhout

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen in de omgeving van in Oosterhout? Wilt u zonnepanelen installeren, maar weet u nog niet precies hoe of wat? Het kiezen van een installateur maakt het verschil. Maar u bent hier, op deze website, op het juiste adres: Solartec bv, Zonnepanelen in Oosterhout.

Unieke eigenschappen en locatie

Solartec bv uit Kaatsheuvel is een bedrijf die zich onderscheidt door een zeer persoonlijke aanpak. Ter plekke inspecteren wij het huis/gebouw om vervolgens met een zeer gerichte, doch scherpe offerte u te informeren over de investering.
We onderzoeken de plaats waar de zonnepanelen geïnstalleerd gaan worden, de stand van de zon ten opzichte van het dak en de schaduwwerking van omliggende gebouwen en bomen. Dit alles dient goed op elkaar te worden afgestemd.

Persoonlijke aandacht

Dus komen we altijd bij u of uw bedrijf langs om de situatie op te nemen. Wij werken niet standaard vanuit Google-maps. Aan de hand van de opgenomen gegevens en mogelijkheden maken we vervolgens een gerichte offerte. Als we twijfels hebben over de schaduwwerking van de bomen rondom een perceel, voeren wij een simulatie voor u uit, zodat u er zeker van kunt zijn dat de beste en meest passende oplossing gekozen wordt. Wat we willen is dat uw wens wordt uitgevoerd; onze adviezen zijn dan een steun in de goede richting.

Zonnepanelen en het opwekken van stroom

Zonnepanelen in Oosterhout wekken elke dag stroom op, en ook als de zon niet schijnt wekken de panelen stroom op met het licht dat wordt opgevangen. Nadat u heeft besloten om de investering in zonnepanelen te doen, zult u nog jaren lang genieten van het rendement wat dit oplevert. Zorgeloos genieten van lagere energiekosten. Afhankelijk van het gekozen systeem en de installatie is een terugverdientijd van vijf jaar al mogelijk.
Twijfelt u over de haalbaarheid in uw situatie? Neem contact met ons op en we geven vrijblijvend advies. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om aan te geven wat voor u de mogelijkheden zijn.

Zonnepanelen in Oosterhout en BTW-teruggave

Wist u dat de gehele BTW op uw installatie terug kunt vorderen bij de overheid? Dat is nu 21,5 procent en ruim een vijfde deel van de totale kosten. Hiermee wordt een investering in zonnepanelen aanzienlijk voordeliger. Het rendement op uw investering wat u kunt behalen kan oplopen tot wel 15%. En als u zich dan realiseert dat de bank momenteel slechts 1% rente geeft op uw spaargeld, is de beslissing snel genomen.

Saldering

Indien uw zonnepanelen in Oosterhout meer stroom opwekken dan u op dat moment verbruikt, zal de opgewekte stroom aan het elektriciteitsnet worden teruggeleverd. En voor die teruglevering krijgt u van uw energiebedrijf net zoveel terug als u heeft betaald. Dat noemen we salderen. Wanneer de zon krachtig genoeg schijnt, zult u met uw zonnepanelen meer dan genoeg stroom opwekken om terug te kunnen leveren aan het stroomnet.