De referenties van Solartec

Voor iedere situatie een plan op maat

Voor de referenties van Solartec is  een plan op maat gemaakt. Daar waar anderen ophouden, denken wij met u mee om toch het gewenste resultaat te kunnen halen. Hierdoor profiteert u van het beste zonnepanelensysteem in iedere specifieke situatie. Vraag hier uw offerte aan.

Uitsluitend betrouwbaar materiaal

De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn door Solartec bv geselecteerd en voldoen aan de strenge selectiecriteria. Zo gebruiken wij veelal SolarEdge omvormers en in windtunnels getest constructiemateriaal van Esdec, Click-fit EVO en Fusion. In principe kunnen wij elk type paneel leveren, maar hebben veel goede ervaring met JA-Solar en Hanwha Q-cells.

Panelen netjes gemonteerd

De installatie wordt in samenspraak met u uitgevoerd. We zorgen dat de panelen netjes gemonteerd op het dak liggen, de kabels weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt. Op de door ons uitgevoerde montages krijgt u standaard 2 jaar garantie.

U betaalt pas na de installatie

Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering. En uiteraard wilt u achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

Achteraf niet voor verrassingen

Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering. En uiteraard wilt u achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus vooraf waar u aan toe bent.

Werkgebied in Noord-Brabant

De referenties van Solartec zijn vooral in Brabant te vinden. Wij beperken ons niet tot het installeren van zonnepanelen in de regio’s Breda, ’s Hertogenbosch, Tilburg, Vlijmen, Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Loon op Zand, maar ons werkgebied ligt voornamelijk wel in Noord-Brabant.